Myyjän ABC: kirppispöydän varauksesta tavaroiden hinnoitteluun

Tavarat voi tuoda alkamispäivää edeltävänä iltana, paikan aloitukset kaikkina arkipäivinä. Tilitykset on mahdollista noutaa kun viikkosi tulee täyteen, arkisin aukioloaikojen mukaan pitkin päivää. Ruuhkan vuoksi emme valitettavasti tilitä viikonloppuisin, eikä paikan aloituksia ole viikonloppuna. Varaukset voi tehdä aina paikan päällä tai soittamalla Femmatorille - ei sähköpostilla.

Paikan täyttö ja tyhjennys

Tuusulassa:

 • Ma klo 19-20. Paikan tyhjennys vastaavasti maanantaisin klo 19 mennessä.
 • Ti-pe klo 17-18. Paikan tyhjennys klo 17 mennessä.

Riihimäellä:

 • Ma-ti klo 17-18. Paikan tyhjennys vastaavasti klo 17 mennessä.
 • Ke klo 19-20. Paikan tyhjennys klo 19 mennessä.
 • To-pe klo 17-18. Paikan tyhjennys klo 17 mennessä.

Varaathan aikaa riittävästi, ettet jää seuraavan myyjän tielle.

Hinnoittelu

Myynti tapahtuu henkilökohtaisen asiakasnumeron alle. Muodostamme sen sinulle ensimmäisen varauksesi yhteydessä. Asiakasnumerosi pysyy sinulla aina samana, eikä sinun esim. tarvitse hinnoitella myytäviä tuotteitasi uudestaan paikkanumeron vaihtuessa. Riittää kun vaihdat meitä varten todellisen paikkanumerosi ja myynti kertyy aina oman asiakasnumerosi alle. Paikkanumero on Femmatoria varten, tiedämme mihin palautamme eksyneet tavarat.

Hinnoittelu tapahtuu viivakoodi lapuilla. Varauksen yhteydessä asiakkaalle kuuluu veloituksetta neljä arkillista hintalappuja (120 kpl). Tämän jälkeen veloitamme yhdestä paperiarkista 10 senttiä ja liimapintaisesta aina 30 senttiä.

Viivakoodillisessa hintalapussa on ylhäällä pöytänumero, alapuolella asiakasnumerosi (hyvä tarkastaa että omat laput) ja alimpana juokseva numero joka näkyy tiliraportissa mikäli haluat tietää myydyt tuotteet.

Kirjoita mahdollisimman kattava tuotekuvaus ja hinta selvästi.

Hintaa ei voi kynällä muokata vaan aina on tehtävä uusi hintalappu mikäli haluat hintaa alentaa. Myyntijakson loppuun on mahdollista laittaa alennusmyynti esim. -50%.Kassalla laitamme alennusprosentin järjestelmään ja viet alennusmainoksen paikallesi.

HINNOITTELU NETISSÄ

Ensimmäisellä varauskerralla luomme Femmatorilla sinulle asiakasnumeron ja liitämme verkkopalveluun. Samat tunnukset jäävät voimaan seuraavillekkin myyntikerroille. (Älä siis rekisteröidy omatoimisesti KirppariKalle sovellukseen)

Kirjaudu tunnuksillasi KirppariKalle sovellukseen ja valitse Femmatori Tuusula tai Riihimäki. Oikeassa yläkulmassa näet nimesi, sieltä löytyy reaaliaikainen myynninseuranta, tehdyt tilitykset, varauksesi sekä tuotteiden hinnoittelu.

Luo uusi hinnoitteluarkki, voit nimetä arkin jotta löydät ne helposti mikäli teet niitä paljon. Kirjaa tuotteen nimi mahdollisimmin tarkasti esim. Kelt. Nike huppari 152 cm(25 merkkiä mahtuu) 9.50€. Kun arkki on täytetty tallenna se tilassa valmis alareunassa. Klikkaa tulosta, hyväksy mainitut ehdot ja tulosta arkki. 

Netissä hinnoitellut tuotekuvaukset näkyvät asiakkaiden kuiteissa sekä myyntiraportissasi eikä jää tulkinnanvaraa hintaan koska hakee tuotteen tiedot tietokannasta. 

Mikäli sinulla ei ole tulostinta kotona luodut arkit voidaan tulostaa myös Femmatorilla.

Muuta tärkeää:

 • Jos lappu on epäselvä jää tuote myymättä tai myymme tulkintamme mukaan.
 • Jos haluat pudottaa hintaa, tee aina uusi lappu. Voit myös laittaa alennusmyynnin pöytääsi jolloin kaikki tuotteesi menevät sovitulla alennusprosentilla automaattisesti.
 • Viikkovuokra maksetaan tavaroita tuotaessa tai tilityksen yhteydessä. Mikäli sinulla ei ole maksukuittia muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaasi tullessasi tilittämään. Vuokra-aika on 7 päivää.
 • Peruutukset alkavilta viikoilta 3 päivää ennen viikkosi katkeamista, peruuttamattomasta paikasta veloitamme normaalin viikkovuokran.
 • Kaikkien tavaroiden on mahduttava loosiin / pöydälle. Käytävät ja lattiat tulee pitää vapaina.
 • Henkareita löytyy vihreistä puulaatikoista joita on ympäri myymälää.
 • Myyjä pitää itse huolta paikkansa siisteydestä. Siivousvälineitä voi lainata kassalta.
 • Rahat tilitetään viikon lopuksi / välein myynnin aloituspäivästä. Säilytä vuokrakuitti, sitä vastaan saat nostettua myyntisi.
 • Pöytää tyhjennettäessä on huolehdittava, ettei tavaroiden joukossa ole muiden myyjien omaisuutta. Mikäli tällaista ilmenee, on tapaus rinnastettavissa myymälävarkauteen, josta ilmoitamme aina poliisille.
 • Vuokra-ajan päätyttyä kannattaa tarkastaa muut myyntipaikat sekä tuntemattomien nurkkaus, jotta löydät kaikki myymättömät tuotteesi.

Parhaimman myynnin saat siistillä ja hyvin hoidetusta myyntipaikasta. Ei siis kannata tuoda kaikkea kerralla. Käy täyttämässä paikkaasi usein ja tarkista käydessäsi, että hintalaput ovat tallella. Tervetuloa!