Täyden kympin Femmatori.

Soita Tuusula: 09 2741 353  /  Riihimäki: 050 4306 510

Myyjän ABC: kirppispöydän varauksesta tavaroiden hinnoitteluun

Tavarat voi tuoda alkamispäivää edeltävänä iltana, paikan aloitukset kaikkina arkipäivinä. Tilitykset on mahdollista noutaa kun viikkosi tulee täyteen, arkisin aukioloaikojen mukaan pitkin päivää. Ruuhkan vuoksi emme valitettavasti tilitä viikonloppuisin, eikä paikan aloituksia ole viikonloppuna. Varaukset voi tehdä aina paikan päällä tai soittamalla Femmatorille - ei sähköpostilla.

Paikan täyttö ja tyhjennys

Tuusulassa:

 • Ma klo 19-20. Paikan tyhjennys vastaavasti maanantaisin klo 19 mennessä.
 • Ti-pe klo 17-18. Paikan tyhjennys klo 17 mennessä.

Riihimäellä:

 • Ma-ti klo 17-18. Paikan tyhjennys vastaavasti klo 17 mennessä.
 • Ke klo 19-20. Paikan tyhjennys klo 19 mennessä.
 • To-pe klo 17-18. Paikan tyhjennys klo 17 mennessä.

Varaathan aikaa riittävästi, ettet jää seuraavan myyjän tielle.

Hinnoittelu

Myynti tapahtuu henkilökohtaisen asiakasnumeron alle. Muodostamme sen sinulle ensimmäisen varauksesi yhteydessä. Asiakasnumerosi pysyy sinulla aina samana, eikä sinun esim. tarvitse hinnoitella myytäviä tuotteitasi uudestaan paikkanumeron vaihtuessa. Riittää kun vaihdat meitä varten todellisen paikkanumerosi ja myynti kertyy aina oman asiakasnumerosi alle. Paikkanumero on Femmatoria varten, tiedämme mihin palautamme eksyneet tavarat.

Hinnoittelu tapahtuu viivakoodi lapuilla. Varauksen yhteydessä asiakkaalle kuuluu veloituksetta neljä arkillista hintalappuja (120 kpl). Tämän jälkeen veloitamme yhdestä paperiarkista 10 senttiä ja liimapintaisesta aina 30 senttiä.

Viivakoodillisessa hintalapussa on siis seuraavia tietoja:

Asiakasnumerosi (sinua varten) löytyy viivakoodin keskeltä. Se on henkilökohtainen ja pysyy vuodesta toiseen samana. Hintalaput voit siis jättää tavaroihin kiinni myyntiaikasi jälkeen ja jatkaa samalla asiakasnumerolla seuraavallakin myyntikerralla. Pöytänumerosi (Femmatoria varten) löytyy hintalapun oikeasta reunasta.

Juoksevat numerot ovat viivakoodin kolme ensimmäistä numeroa. Niiden perusteella voit tehdä kirjanpitoa myytävistä tuotteistasi, mikäli haluat. Tärkeämmät ja arvokkaammat tavarat on siis hyvä merkata ylös (esim. 1. musta kypärä, 2. CD-teline jne.).

Jos varaat kimppapöydän ystäväsi kanssa teille molemmille, muodostetaan omat henkilökohtaiset asiakasnumerot. Teille tulostetaan omat myyntiraporttinne, josta näkyy oma myynti, eikä teidän tarvitse eritellä ja laskea lappuja erikseen. Tämä lisäpalvelu kustantaa 0,50 e / hlö.

Vaihtoehtoisesti voitte jakaa rahanne / tilityksen itse, jolloin merkkaatte vain itsellenne ylös, mitä juoksevia numeroita kumpainenkin on käyttänyt (esim. Elina 1-120, Niina 121-240). Rahojen jako on tällöin helppoa.

Muuta tärkeää:

 • Jos lappu on epäselvä jää tuote myymättä tai myymme tulkintamme mukaan.
 • Jos haluat pudottaa hintaa, tee aina uusi lappu. Hinnattomat tuotteet viemme "tuntemattomien nurkkaukseen"
 • Viikkovuokra maksetaan tavaroita tuotaessa. Vuokra-aika on 7 päivää.
 • Peruutukset alkavilta viikoilta 3 päivää ennen viikkosi katkeamista, peruuttamattomasta paikasta veloitamme normaalin viikkovuokran.
 • Kaikkien tavaroiden on mahduttava loosiin / pöydälle. Käytävät ja lattiat tulee pitää vapaina.
 • Henkareita löytyy vihreistä puulaatikoista joita on ympäri myymälää.
 • Myyjä pitää itse huolta paikkansa siisteydestä. Siivousvälineitä voi lainata kassalta.
 • Rahat tilitetään viikon lopuksi / välein myynnin aloituspäivästä. Säilytä vuokrakuitti, sitä vastaan saat nostettua myyntisi.
 • Pöytää tyhjennettäessä on huolehdittava, ettei tavaroiden joukossa ole muiden myyjien omaisuutta. Mikäli tällaista ilmenee, on tapaus rinnastettavissa myymälävarkauteen, josta ilmoitamme aina poliisille.
 • Vuokra-ajan päätyttyä kannattaa tarkastaa muut myyntipaikat sekä tuntemattomien nurkkaus, jotta löydät kaikki myymättömät tuotteesi.

Parhaimman myynnin saat siistillä ja hyvin hoidetusta myyntipaikasta. Ei siis kannata tuoda kaikkea kerralla. Käy täyttämässä paikkaasi usein ja tarkista käydessäsi, että hintalaput ovat tallella.

Tervetuloa!