Täyden kympin Femmatori.

Soita Tuusula: 09 2741 353  /  Riihimäki: 050 4306 510

Ajankohtaista Tuusulan Femmatorilla

Päivitämme tälle sivulle tuoreita uutisia, tarjouksia ja muita tiedotteita. Seuraa ilmoittelua niin pysyt mukana menossa!

Päivitimme järjestelmään uutuutena reaaliaikaisen myynninseurannan. Sinun tulee antaa meille sähköposti osoitteesi ja linkitämme sinut järjestelmään. Omista tiedoista voit muokata salasanat sekä päivittää yhteystietosi. Varausnäkymästä voi silmäillä vapautuvia myyntijaksoja.(tarkkaa aloituspäivää et sieltä näe koska ovat siellä täysinä kalenteriviikkoina). Varaukset osiosta näet tarkat ajanjaksot tekemillesi varauksille.

On myös mahdollista laittaa alennusmyynti myyntijaksosi viimeisille päiville. Ilmoittamalla kassalle haluamasi alennusprosentin järjestelmä laskee alennuksen automaattisesti kassalla. Sinun tarvitsee vain laittaa alennusmyynti mainos paikallesi!

Uusi ilme

Teimme pääsiäisenä remontin.

Myymälän sisäänkäynti muutettiin parkkipaikalta katsottuna vasempaan kulmaan. Asiakkaiden kiertosuunta muuttui myötäpäivään ja kassoille tullaan nyt kahvion suunnasta. Uusia loosseja rakensimme 12 kpl ja pöytiä 10 kpl. Sovituskoppeja on nyt kolme ja ne sijaitsevat vanhaa sisäänkäyntiä vastapäätä.

Kassoille jonotetaan ruuhka-aikoina kahviossa sijaitsevien arvotavaravitriinien vieressä ja tilitys-/varausjono on vanhan kassajonon paikalla.

Parasta uudistuksessa on kunnon tuulikaappi joka mahdollistaa pitämään myymälän siistimpänä kura-aikoina sekä tuotesuojaporttien uusi sijainti ihan kassojen vieressä. Tilasta tuli myös huomattavasti avarampi.

Muistathan että maanantaisin olemme avoinna 12-20.