Täyden kympin Femmatori.

Soita Tuusula: 09 2741 353  /  Riihimäki: 050 4306 510

Kirppisvaraus.fi

Kassajärjestelmä on kehittynyt valtavasti menneestä lappuseinästä. Myyjän muistilistasta löytyy ohjeet nettihinnoitteluun. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen myynninseurannan, nettihinnoittelun, alennusprosentit yms. Paljon on uudet asiakkaat kysyneet Femmatorin ottamasta myyntiproviisiosta, sitä toimintoa emme ota käyttöön.

Uutta pintaa:

Sipaistiin lasten leikkinurkka uuteen väriin ja siivottiin pois vuosien aikana sinne kertyneet kuluneet kalusteet ja lelut. Nyt on nuorimmilta asiakkailtamme saatu kivasti myönteistä palautetta uudistuksen jälkeen.

Kassojen sivustalle tehtiin uusi tavaroiden lajittelupiste. Mikäli tuotteita on kulkeutunut vääriin paikkoihin sinne voi tavarat tuoda ja henkilökunta kiikuttaa oikeille paikoilleen. Olemme toki hyvin kiitollisia jos tavarat laitettaisiin suoraan oikeille paikoilleen takaisin. Hinnattomien pöytään siis vain hinnattomat, ei väärillä paikoilla olevat tuotteet. Jos pöytääsi kulkeutuu edellisen myyjän tuotteita, anna ne suoraan kassalle niin henkilökunta osaa toimittaa ne oikeaan paikkaan. Muutoin ne tuodaan taas takaisin paikallesi ja teettää turhaa työtä kaikille.